Nytt tema på bloggen :)

västerås_d-vitamin
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Då har jag inköpt nytt tema till bloggen. Ett tema är ett färdigt utseende som man installerar på bloggen. Vissa teman är gratis och vissa betalar man en slant för. Jag saknade en sidopanel i förra temat så därför köpte jag ett nytt. Sidopanel = den kolumn som du ser till höger om själva artiklarna på denna blogg. Som har titlar såsom ”senaste kommenterar” m.m. Det är sidopanelen. Den heter ”sidebar” på engelska. Det är mycket man lär sig när man använder WordPress som plattform.  Är jag missnöjd med detta tema så är det bara att byta tillbaks till det gamla. Detta tema heter ”Goblog” och jag köpte  det på siten ”Themeforest”.

Idag blir det jobb som vanligt. Det verkar ibland som man inte gör något annat än jobbar. Jag hoppas Fredrik Reinfeldt är nöjd. Jag ska först göra ett städjobb och sedan ska jag till Elgiganten och sälja kaffemaskiner. Jag har stått på Elgiganten på Kungsgatan i Stockholm nästan varje helg nu från november till Januari och sålt Dolce Gusto kaffemaskiner.

Just nu pratas det om IS-krigarna som kommer hem till Sverige igen. Det gudomliga snillet Mona Sahlin vill t.o.m att återvändande IS-soldater ska få skattefinansierat stöd . En annan politiker vill ge återvändarna subventionerad terapi och förtur i jobbkön. Är inte detta en smula galet t.o.m. för att vara Sverige? Det är nästan så man belönar folk som har varit nere och stridit nere i Mellanöstern för IS. Man skulle nog fråga vad de har pysslat med där nere först och främst.

 

 

Kommentera