ny dator – nytt liv

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Jaha, då har man skaffat sig ny dator. Den gamla kraschade och jag misstänkte att det skulle ta ett tag och få igång den – om jag nu skulle få igång den överhuvudtaget. Det känns fräscht med en ny dator även fast den bara är en enkel modell. Denna gång ska jag inte ladda ned suspekta program till datorn. Jag ska försöka att hålla den ren.

Igår var jag och drog ut en tand. Aj, men det gick trots allt bra. Det var bara flisor kvar av tanden så det fanns inte så många alternativ än att ta bort den. Det behövdes tio bedövningar innan jag inte kunde känna någon smärta.  Jag känner mig lite seg, det tog lite grann på krafterna att dra ut tanden. Jag fick piller i händelse det skulle smärta (det är vanligt att det smärtar efter att man dragit ut en tand). Ett tips: ska du dra ut en tand se till att ha någon dag ledig efteråt eftersom det kan ta på krafterna att dra ut en tand, det kan börja blöda, vara smärtor etc.

Ha en bra dag

Kommentera