Nu har jag börjat använda onedrive (molnet)

120 total views, 0 views today

Nu har jag äntligen fått ut mina filer på molnet (Microsoft onedrive). Hur mycket jag kommer att använda mig av molnet vet jag inte men det borde ju vara praktiskt att ha tillgång till sina filer var man än befinner sig. Själv så kopierade jag mitt Windowsbibliotek och lade upp det på onedrive.

Som vanligt när det är jag och teknik så blev det strul men jag tror jag har fått det och fungera nu. Ungefär så här gjorde jag:

1. Hej.
2. Jag klickade på onedrive ikonen i utforskaren och markerade sedan mappen ”dokument”.
3. Jag rensade den mappen så den blev tom.
4. Sedan kopierade jag  dokument-mappen från mitt Windows-bibliotek och klistrade in den i ”dokument” i onedrive. Efter att det var färdigt så kopierade jag resten av mapparna som jag villa ha i molnet, i mitt fall blev det ”musik” och ”bilder”.

Denna procedur kändes lite bökig men den fungerade i alla fall. Det är ett sätt att kopiera ens Windowsbibliotek till onedrive.

Nu har jag också passat på att göra lite donationer till två utvecklare av wordpress-plugin. Det blev 100 riksdaler sammanlagt till utvecklarna av insticksmodulerna blackstudiotinyMCEwidget samt till utvecklaren till contactform 7.

Ha de

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.