NEDERLÄNDERNA GÅR TILL VAL I MARS 2017

28/12-2016

PARLAMENTSVAL I NEDERLÄNDERNA. I mars 2017 så går holländarna till parlamentsval. Just nu leder Geert Wilders och hans Frihetsparti i undersökningarna.  Jag personligen är inte överlycklig över Geert Wilders. Jag gillar inte hans attacker mot Islam osv. Men det som är positivt dock är att Geert Wilders är EU-skeptiker ända ut i fingerspetsarna. Han har lovat en folkomröstning om Nederländernas EU-medlemskap om han nu får mandat att göra så (det återstår att se). Hans parti är det enda parti som lovat en folkomröstning om EU-medlemskapet.

Det finns givetvis andra ämnen än EU när det gäller det holländska valet men även Nederländerna har drabbats av den Europeiska Unionens maktfullkomlighet. Precis som de flesta andra EU-länder så har Nederländerna  fått erfara urholkad demokrati, minskat självstyre, massinvandring och att  de är fångar i eurosamarbetet.

Det verkar finnas ett stort missnöje gentemot EU från holländarnas sida enligt deras egna undersökningar. Undersökningar visar också att många holländare vill ha en folkomröstning om Nederländernas EU-medlemskap. De har sen tidigare röstat nej till den föreslagna EU-konstitutionen år 2005. De röstade även nej till ett associationsavtal mellan EU och Ukraina.

Kommer George Soros och hans manipulerade röstningsmaskiner att dominera även det holländska valet som de gjorde i det amerikanska valet? Jag hoppas verkligen inte det.

Referens

Daily Express: Geert Wilders and Netherland electioin 2017

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.