NATO SABER STRIKE 2017 – NEJ TACK!

auroa 17_nato_usa_gotland_värdlandsavtalet_peter hultqvist_ryssland_desiniormation
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

April 2017
Operation Saber Strike är en årlig övning gjord av United States Army Europe (USAREUR) och NATO. Övningarna görs i de baltiska staterna. I år 2017 så görs militärövningen i juni.

NATO utvidgar sitt terrotorium mot öst. Nu förtiden är de baltiska staterna medlemmar. Nu står NATO bokstavligt talat bredvid ryska gränsen. 2014 så sade en rysk talesman:

– NATOS militära upprustning längs Rysslands gränser är inget annat än en provokation. Det är också ett brott mot den överenskommelse vi har med NATO.

agneta norberg_nato_medlemskap_sverige_kritik_övningar_militära_värdlandsavtalet_aurora 17_
Agneta Norberg är en legendarisk fredsaktivist.

 

NATO OCH SVERIGE

Märker ni hur NATO och den amerikanska militären kommer allt närmare Sverige och Östersjön? I sommar så ska det kritiserade värdlandsavtalet provas. Jag pratar om den militära övningen Aurora 17. Det innebär att krigsdårarna i NATO får full access till svensk mark och allt vad det innebär. Vi tackar Peter Hultquislingen för hans fina jobb att inbjuda amerikansk militär till svensk mark. Har det någonsin blivit fredligare när NATO är närvarande? Nej, självklart inte. Hela organisationen NATO är otroligt fräcka. De invaderar ett land olagligt, likviderar allt motstånd och de klarar sig  undan utan repressalier. Imponerande.

Just nu så översvämmas vi med retorik om ”Rysslands aggression”. Jens Stoltenberg, Stefan Löfven, Allan Widman, Peter Hultqvist, Hans Wallmark och hela det där järngänget pratar ideligen i allvarliga ordalag om ”det ryska hotet”. Men vem är det som är aggressiv egentligen? NATO invaderade Afghanistan olagligt. NATO deltog i kriget mot Irak – ett krig som vi nu efteråt vet baserades på fake news och falska fakta. NATO var och bombade i Libyen eftersom Khadaffi inte ville göra som USA ville. Högen av lik som NATO lämnar efter sig är imponerande.

 

NATO BOMBAR SÖNDER NATIONER

Om du vill se hur det ser ut när NATO bombar skiten ur folk så kan du alltid se nedanstående videos:

Nedan: NATO och USA bombar Bagdad. Nu efteråt så vet vi att USA ljög som en häst travar. Underrättelserapporterna från CIA var falska, massmedia med sina fake news bidrog till att svartmåla Saddam Hussein. Colin Powell ljög när han talade i FN.USA ville ta över oljan och skapa en bas i Mellanöstern.

 

Nedan: en ung flicka i Afghanistan som har fått ben och arm bortsprängd tack vare NATO och USA:s bomber. Kriget i Afghanistan som startades av George Bush var även det regelvidrigt. Bush påstod att Afghanistan hade attackerat USA. Något som inte var sant. NATO hjälper gärna till att bomba ”fiender”. Den svenska regeringen skickar fortfarande svenska soldater till Afghanistan för att ingå i USA:s olagliga krig. Bra jobbat.

 

Nedan: USA och NATO bombar i Libyen. Khadaffi ville upprätta en afrikansk oljevaluta istället för dollarn.  Något som USA inte kunde acceptera och därför anföll de Libyen. NATO hjälpte till att bomba Libyen tillbaks till stenåldern.

 

Nedan: USA och NATOS aggression gentemot Ryssland är imponerande. Just nu så håller USA på att omringa Ryssland. Bl.a. så bunkrar NATO upp militärt material i Norge. Visst blir saker och ting fredligare när NATO kommer på besök?

 

Referens

Newsvoice: Agneta Norberg om NATOS aggression mot Ryssland

Folkkampanjen mot NATO.

Kommentera