Mördaren Dylann Roff i South Carolina använde psykiatriska droger

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

I onsdags vecka 25 gick en ung amerikansk man vid namn Dylann Roff in på Emanuel African Methodist Episcopal church i South Carlolina USA. Dylann Roff tillbringade cirka en timme med att närvara vid kyrkans aktiviteter innan han öppnade eld med sitt vapen. Nio människor blev dödade sammanlagt. Motivet har visat sig vara rasistiskt (den kyrkan besöks mest av afroamerikaner och det var afroamerikaner som sköts ihjäl).

DYLANN ROFF GICK PÅ PSYKIATRISKA DROGER

Givetvis så gick massmördaren Dylann Roff på psykiatriska droger (eller ”medicin” som det så fint kallas). Det sägs att Dylann Roff har brukatSuboxone, Marijuana, Xanax och liknande preparat. Det finns hur mycket som helst dokumenterat om psykofarmaka (mentala mediciner) och dess biverkningar. Aggression, hat och förändrad personlighet är några av de biverkningar som psykofarmaka kan ge.

Majoriteten av de ungdomar i USA som har skjutit ihjäl sina klasskompisar har gått på psykofarmaka. Ännu ett bevis på den ”evidensbaserade vetenskapens” giltighet. Lägg sedan till det faktum att USA har vapenlagar som är på tok för liberala så har du en mysig häxkittel.

Jag är ingen förbudsmänniska men psykofarmaka är trots allt dokumenterat samhällsfarligt så ett förbud mot psykofarmaka vore på sin plats

 

KÄLLOR
Dylann Roff psykaitriska droger och biverkningar
Psykiatrisk medicin Suboxone

Kommentera