Montag morgon

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

modell
Jag som modell för två år sedan.

     Montag morgon. Vad händer denna vecka? Imorrn blir det att vara statist i en reklamfilm för ett möbelföretag. Samling 06.00 så man får vara uppe med tuppen. Idag blir det väl de sedvanliga sysslorna att jobba, studera osv. Just nu studerar jag HTML på  W3schools.com. Det går framåt och efter HTML ska jag nog studera CSS. (CSS  är ett programmeringsspråk har med utseendet på en webbsida att göra. Man kan ändra saker såsom färg, bokstäver + mycket till medans HTML har med strukturen på en webbsida att göra).

     Igår blev det kurs på kyrkan. Jag studerar vidare på min kurs som heter Studerandehatten. Det går sakta men säkert framåt. Ordet ”hatt” i detta sammanhang är ett  Scientologiskt uttryck som innebär att man tar på sig ”hatten” som student. En ”hatt” inom Scientologin innebär ens post/jobb. T.ex. så har en kock sin kockmössa (hatt) och det visar hans yrke.

     Jobbsökandet går vidare men det går lite trögt. Jag sökte jobb som parkeringsvakt för ett tag sedan och igår fick jag ännu ett: Tack för din ansökan som Parkeringsvakt hos X Parkering. Intresset har varit över förväntan och vi har fått in ett stort antal ansökningar från många högt kvalificerade kandidater. Efter ett noggrant övervägande har vi bestämt oss för att tacka nej till din ansökan. Stort tack för din medverkan och välkommen att söka framtida tjänster hos oss”.

Jag börjar bli van att få sådana här svar 🙂 Nåja, det är väl bara att söka vidare.

     Jag plockade bort min säng för någon dag sedan och har börjat sova i min bäddsoffa istället. Min lägenhet är så pass liten att jag var tvungen att skapa lite space. Det lustiga är att jag sover jättebra i bäddsoffan. Mycket bättre än i min vanliga säng. Det är lustigt att det kan bli sådan skillnad beroende på vilken typ av säng man sover i.

Förresten, om du vill ha foton på dig själv som inte kostar ett öre så prova på Modellbilder.se. Jag kan inte lova något men jag själv har lyckats där.

Ha en bra dag/Janne

 

 

Kommentera