Montag – en dag som alla andra

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Montag – en dag som alla andra.

Vann rätt låt på melodifestivalen? Ja inte vet jag. Jag jobbade och såg inte så mycket av showen även fast jag givetvis hörde den.  Jag kan dock ge ett tips till alla som skriver låter för melodifestivaldeltagare: se till att låten har fart och fläkt i sig så kommer ni att vinna publikens hjärtan. Folk är på melodifestivalen för att tjoa och ha skoj och jag märkte att det blev mer action i publiken när det var en låt som spelades som i sig hade tempo och dunka-dunka.

En sak undrar jag dock över. Varför ska det vara med så många gamla stötar med i melodifestivalen? Eric Saade, Måns Zelmerlöw, Magnus Carlsson etc. Kanske det vore bättre att bara ha nytt folk till melodifestivalen och låta de gamla stötarna hålla sig borta?

Det blev en lång arbetsdag på 11 timmar och jag var riktigt trött när jag kom hem – för att inte tala om dagen efter. Det tar mer på krafterna än man tror att stå upp elva timmar. Eller så är det jag som börjar bli gammal.

Imorgon tandäkarakuten – har problem med en tand. Idag: städjobb, studier och inte så mycket mer.

Ha de

Kommentera