Montag 27/10 2014

aik
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

    Åsså bidde det montag igen. Det har varit en relativt lugn helg. Igår jobbade jag som publikvärd på Friends Arena när AIK mötte Åtvidaberg och vann över dem med 4 – 1. Jag hade tur och lyckades byta mig till en bra plats som jag skulle jobba på vilket resulterade i att jag kunde se matchen samtidigt som jag jobbade. Jag jobbade på sektionen Norra Sitt som är läktaren ovanför AIK-klacken. AIK-klacken gjorde inga större hyss vad jag kunde se igår. Det enda hyss jag bevittnade var några som smet över frön Östra läktaren till Norra stå. Jag hörde efteråt att en av dem åkte fast.

aik
AIK

 

SVÅRT HITTA BACKSTAGE PÅ FRIENDS ARENA

    Att hitta backstage på Friends Arena är inte det lättaste. Men en vacker dag så ska man väl hajja. Bara att ta rätt hiss ner till pentryt (personalutrymmet) kan ibland vara svårt  🙂 Idag blir det att göra några städjobb och sedan blir det nog en sväng till kyrkan för lite studier. I och med helgen som kommer så ska jag jobba på en Elgigantenbutik och sälja kaffe maskiner.

Ha en bra vecka.

 

Kommentera