Montag 13/10 2014

 

friends arena stockholm
Friends arena Stockholm

Montag 13/10 2014.
Idag blir det att sitta framför datorn på förmiddagen. Jag håller bl.a. på att klura ut hur man använder Google Drive (molntjänst som man kan t.ex. använda som backup för sina datorfiler). Som vanligt så är det inte lekandes lätt men om jag får det att fungera så ska jag skriva ett blogginlägg hur jag gjorde. Problemet just nu är att jag inte vet hur jag ska få backup i realtid. Dvs. när jag skriver en ny fil så blir det en kopia i molnet; men jag får väl söka vidare. Jag tror också jag ska plugga lite html samt studera lite Scientologiböcker. Jag har också precis skickat iväg en jobbansökan.

 

EN ORDINARIE VECKA
Denna vecka blir nog ganska ordinär. Jag ska göra mina städjobb, jag ska studera Scientologi, jag ska göra ett eventjobb på torsdag (butiksdemonstratör). Detta jobb är på ett tredje eventföretag som jag jobbar hos. Det är faktiskt lite bättre anställningsvillkor än det eventföretag som jag oftast jobbar hos så det är ju faktiskt en sporre. Jag måste läsa på vad jag ska demonstrera för något. Det är så här i denna bransch; oftast blir man utkastad till en butik med orden: ”lycka till” så man får lära sig mycket på egen hand 🙂.

 

fotomodell stockholm
Jag för cirka ett år sedan

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.