MODERATERNA VILL HA SVENSKT MEDLEMSKAP I NATO

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

15/7-206
Moderaterna med Anna Kinberg Batra i spetsen tillsammans med sina parhästar och Nato-älskare Karin Enström och Hans Wallmark tycker nu att Sverige ska ta steget fullt ut och ansöka om medlemskap i Nato. Men hur smart är det egentligen att svenska politiker vill ingå medlemskap med en så pass brutal organisation som Nato?

MORD OCH INGA VISOR. AKB (Anna Kinberg Batra) och hennes parhästar Karin Enström samt Hans Wallmark propagerar för att Sverige ska bli medlem i Nato. I sitt tal i Almedalen så propagerade AKB återigen för att Sverige borde bli medlem i Nato. Moderaterna själva säger att ett Nato-medlemskap är det enda tänkbara för att stärka svenska säkerhets-och försvarsförmågan. AKB – precis som med de flesta andra Allianspartier – målar gärna upp Ryssland som det stora hotet. Och tydligen så ska då Stora snälla Nato rädda Sverige från elaka Ryssland enligt moderaterna.  När Reinfeldt var boss i Sverige så fortsatte han nedmonteringen av det svenska försvaret. Nu efteråt så förstår man att Reinfeldt sprang globalisternas ärenden och förberedde mark för att Nato skulle bli Sveriges försvar istället för ett inhemskt försvar.

anna kinberg batra_nato_svenskt medlemskap_sverige_medlem_fakta_kritik_krig_war_alliansen
Anna Kinberg Batra piskar inte bara upp stämningen gentemot Ryssland, hon vill även att Sverige ska gå med i krigsorganisationen Nato.

USA:S PROPAGANDAKRIG MOT RYSSLAND

Följer man med i debatten så ser man att alla Allianspartier pratar om RYSSLAND som det stora hotet. Det pratas om ”rysk aggression”, ” man pratar om ”oron i Östersjön”, ” man vill visa ”beslutsamhet mor Putin” osv. Dessa politiker har ofta en fientlig ton gentemot Ryssland.  Hur smart är det egentligen att våra politiker piskar upp stämningen  gentemot Ryssland? Är inte en konstruktiv dialog bättre istället för att peka ut en ”fiende”?

Anledningen till att Allianspartierna är aggressiva gentemot Ryssland beror  på att dessa politiker springer USA:s och globalismens ärenden.  Som bekant så pågår det ett propagandakrig just nu gentemot Ryssland från USA:s sida. Man kan läsa det lite överallt i den kontrollerade massmedian – även här i Sverige så håller tidningar som Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och några andra på att måla upp Putin som den store fienden.  Många journalister och tidningar är köpta av USA och får betalt för att svartmåla Ryssland. Varje gång USA drar ut i krig så kommer propagandan i massmedia först. Våra egna svenska politiker bidrar således till att piska upp stämningen så att USA kan starta krig mot Ryssland. Nato och USA flyttar fram sina positioner. Nato har placerat ut militär personal och missiler lite varstans i diverse Natoländer i Europa.  Ser man det på en karta så ser man att Nato i princip har omringat Ryssland. Och sedan så säger de att det är Ryssland som är aggressivt??? USA har hundratals, kanske tusentals militära baser världen över – Ryssland har tre stycken.

Vad händer om Alliansen vinner nästa riksdagsval? Kommer AKB och hennes järngäng att ”rösta” inom riksdagen för ett svenskt medlemskap? Eller kommer hon att låta svenskarna ha en folkomröstning? Med tanke på att demokratin inte längre existerar i Sverige så ser det mörkt ut.

nato_war_sverige_medlemskap_krig_peter hultqvist_värdlandsavtalet_medlemskap_medlem_fakta_kritik_
North Atlantic Terror Organisation och dess symbol

NATO OCH USA I AFGHANISTAN

Låt oss titta på ett exempel på vad Nato har åstadkommit. USA och Nato startade sitt olagliga krig mot Afghanistan år 2001. USA hade inget lagligt stöd att starta ett krig mot Afghanistan men sådana petitesser oroade inte George Bush och 2001 så anföll USA Afghanistan. Den dåvarande svenska regeringen tyckte att det var en finfin ide att Sverige även var med och krigade i Afghanistan och således skickade Sverige dit sina trupper. Sveriges alliansfrihet och eftersträvare av världsfred är numera som bortblåst pga krigsivrande riksdagsledamöter som t.ex. Carl Bildt, Karin Enström och Hans Wallmark.

Det sägs att över 90 000 människor har blivit dödade under USA:s ockupation av Afghanistan. Ytterligare 360 000 ska ha dött i relation till kriget. Är det någon som har fått stå till svars för dessa olagliga mord? Svar nej. Det förekommer inga rättegångar i Afghanistan – där är det USA:s kulor och Natos bomber som skapar rättvisa. Faktum är att USA och Nato fortfarande i  detta nu utför sina olagligheter. Vilken rätt har USA och Nato att likvidera folk helt godtyckligt och utan konsekvenser?

 

NATOS OFFER: KVINNOR OCH BARN I AFGHANISTAN

Inte nog med att USA:s och Natos krig i Afghanistan är olagligt – väldigt många civila får sätta livet till.

1. År 2002 så var det ett femtiotal personer i Afghanistan som höll på att fira ett bröllop. Plötsligt kom Nato på besök och släppte lite bomber. Detta resulterade i att 44 av dessa människor dog och många av dem var barn.

2. År 2006 så höll Afghanistans president Hamid Karzai ett känslosamt tal där han konstaterade att Afghanska barn blir lemlästade och dödade av Nato och Koalitationens bomber. Hamid  sade att det hela hade gått överstyr och att Afghanistan inte kunde stoppa koalitationen från att döda Afghanska barn.

3. I maj 2007 så var det dags för Nato att hälsa på igen. Denna gång dog 60 oskyldiga afghaner. Många var kvinnor och barn. 50 till blev skadade och 100 hus förstördes.

4.I mars 2007 så tog USA:s helikoptrar fram sina kulsprutor och öppnade eld. Resultatet blev att 9 pojkar i åldern 7 till 13 år dödades. Pojkarna var och plockade ved i skogen. Det sägs att 200 civila miste livet samma vecka i diverse attacker från USA och Nato.

Listan över dödsfallen kan göras längre. Detta är bara ett axplock. 

Glöm heller inte bort den stora ström av flyktingar som befinner sig på vandring igenom Europa. Hade inte USA krigat i dessa länder så hade vi inte haft det nuvarande flyktingproblemet.

nato_barn_krig_usa_sverige_civila offer_war_warcrimes_krigsbrott_afghanistan
Bilder som man inte ofta får se i tv. Nämligen de oskyldiga som drabbas när USA och Nato utför sina hemskheter. Istället får vi se dokumentärer på tv som gör reklam för USA och Natos soldater när de utför ”modiga” uppdrag i ”fiendens” land.

 

SVERIGE BÖR INTE GÅ MED I NATO

Frågan är egentligen inte om Sverige ska gå med i Nato.   Frågan borde istället vara att Nato borde få stå till svars för alla lik som de har lämnat efter sig. Nato har varit inblandade i flertalet olagliga krig.  Det verkar som om allt är legitimt för USA och Nato – mord inkluderat.  Är det verkligen denna organisation som Sverige bör sluta sig till?  Sverige borde ta avstånd från USA och Nato och kräva att Nato får stå till svars för sina handlingar. 

 

Referenser

Clarte: Naiot och Sverige krigar i Afghansitan

Läkare utan gränder: Nato bombade sjukhus

Göteborgsposten: barn offer i Afghanistan

 

Foton
By Current file:Found by 475847394d347339 in websites noted in the source section.Previous file:Vectorized by Mysid and uploaded to Flag of NATO.svgCode cleaned up by Artem Karimov. [Public domain], via Wikimedia Commons

https://en.wikipedia.org/wiki/War_on_Terror#/media/File:Car_bomb_victim_in_Iraq.jpg 2.0 license

By Per Pettersson from Stockholm, Sweden (Anna Kinberg Batra 10) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Kommentera