Mitt första jobb som fotomodell

fotomodell stockholm
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

   Jag arbetade som fotomodell för första gången. Ordet ”fotomodell” låter lite överdrivet, det var mer att vi var ett gäng olika typer som blev fotograferade under en hel dag. Jag fick jobbet via Fejjan där en bekant vidarebefodrade en annons om att de sökte modeller. Jag skickade in ansökan och fick jobbet.

fotomodell stockholm arbeta jobb jobba
Modellande ute på Gärdets utegym

 

ARBETADE SOM MODELL UTE PÅ GÄRDET

    Vi träffades på cafe Creme Gärdet där vi intog frukost. Sedan bar det ut på Gärdet. Där vi blev fotade i olika miljöer. Bl.a. när vi gjorde lite hurtiga saker såsom träna på det utegym som finns på Gärdet. Sedan bytte vi om på cafeet och sedan tog ni några bilder utanför. Bilderna föreställde olika saker, t.ex. så agerade jag ”pappa” och vi hade några ungar med oss som var ”barnen”. Jag hade också en ”fru” :). I det stora hela så handlade det mest om att gå omkring och se glad ut.

arbeta som modell lön
Jag med mitt dåliga minne glömde bort vad denna kille hette 🙂 Han var i alla fall en av modellerna för dagen och han hade gjort det förut.

BLÅSIGT UTE PÅ GÄRDET NÄR JAG JOBBADE SOM FOTOMODELL

    Sedan blev det fiskbullar till lunch och efter lunch så promenerade vi runt Gärdet och tog olika foton. Jag är glad att jag hade tillräckligt med kläder på mig (långkalsonger bl.a.) för det var riktigt bitit väder ute. Vi tog även några foton när vi spelade basket.

 

arbeta som modell
Två glada grabbar som var med och modellade.

 

HYFSAD LÖN SOM FOTOMODELL

    Jag kommer aldrig att hamna på framsidan på något magasin men jag tyckte ändå att lönen var godkänd för en dags arbete. När jag frågade den ansvarige för det hela så sade hon att lönen i vanliga fall var högre 🙂 Fotona som togs går till Stockholm Stads bildbank. Fotona kan alltså hamna lite varstans. Jag gillade att arbeta som fotomodell och jag har inget emot att göra det igen 🙂

 

 

 

kvinnlig fotomodell stockholm
Kvinnan som var med och blev fotad. Hon var min ”fru” :). I bakgrunden resten av gänget.

 

fotomodeller manliga
Några av de som var med under dagen.

 

utegym gärdet
Det finns ett utegym på Gärdet.

 

Kommentera