Mindre sjuk idag men ännu inte frisk

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Febern är så gott som borta och ryggen gör mindre ont. Jag är impad över att ryggen inte gör så ont (även fast jag känner lite grann fortfarande) för jag har haft ganska stora  problem med den. Jag hoppas smärtan försvinner helt och hållet snart. Alltså foten kvar. Ska till läkaren idag och undersöka den samt att jag ska se om jag kan få någon att göra assister (metoder för kroppsliga besvär). Jag är sjukskriven från jobbet och tydligen är det så att vila kan göra susen ibland.

Jag har också beställt lite hälsokost. Jag har beställt proteinpulver, vitaminer o mineraler och calcium magnesium. Jag gillar hälsokost i flytande form eller i pulverform. Cal-mag (calcium magnesium är bra för nerver och skelett, det kan ge en lugnande effekt och det ska jag ta både på morgon och kväll. Proteinpulver blandat med juice eller mjölk är mums och väldigt nyttigt. Vitaminer och mineraler i flytande form är gott o nyttigt.  Jag tänkte även komplettera denna hälsodos med johannesört, rosenrot och kanske något mer. Jag hoppas jag får en ”kick” 🙂

Utöver besök hos doktor så blir det nog en del slöande i soffan (är ännu inte frisk) men ska nog också komma igång och studera lite (scientologi, starta eget). Jag måste även börja spana på att köpa en stor bildskärm till datorn. Då kan jag spana på filmer och sådant från internet (bättre än allt skräp som visas på tv:n). Jag tänkte placera bildskärmen bredvid soffan så att den fungerar ungefär som en tv.

Jag faktiskt mailat och sökt att få distanshealing 🙂 Det finns healers/medium på webben som erbjuder healing gratis via distans. Jag har dock ännu inte fått något svar från dem. Jag ska dock erkänna att jag kände en del saker i kroppen igår. Det var en del smärtor och aktiviteter. Om det beror på healingen eller om det bara är kroppens naturliga reaktioner har jag ingen aning om.

Nu har jag varit hos husläkaren. Det kostade 200 kr. Sedan vidare till röntgen 200 kr. Kvitterade även ut ett par kryckor på Sabbatsbergs sjukhus. De är jobbigt att använda kryckor och jag kommer bara använda dem i nödläge.

kryckor-sabbatsbergssjukhus-stockholm
Jag hämtade ut kryckor på Sabbatsbergs sjukhus när jag var on röntgade mig där.

 

Ha en bra dag/Janne

1 Comment

Kommentera