Lördag 11 oktober – vad händer idag då?

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

    

 

     Vad händer idag? Först ska jag vakna. Sedan studera lite programmering och sedan sticker jag till kyrkan och studerar vidare. Ikväll blir det nog bara tv:n. Kanske jag möblerar om lite grann. Min lägenhet behöver en genomgång. Kommer kylan snart? Den svenska vintern är i antågande. Jag kan inte påstå att jag längtar. Jag ska också köpa mig en inomhustermometer. Min lägenhet kan ibland vara kall på hösten och 21 grader är minimum och det ska jag verkligen ha koll på. Jag gillar inte en kall lägenhet. Riksbyggen bytte värmesystem för något år sedan och sedan dess har temperaturen i lägenheten blivit lägre på hösten. Förut var lyan kanonvarm. Tack för det Riskbyggen.

     Igår var jag förbi SVT-huset på gärdet (Sveriges Television) och gjorde ett statistjobb. De filmande mina händer. jag fick vara stand-in för en känd skådespelare; fast man såg som sagt bara mina händer. SVT-huset verkar vara en stor labyrint.

     En sak som jag tycker är konstig är att tv visar bra långfilmer mitt i natten. Jag vaknade halv fyra i natt och det gick bra två långfilmer och det är inte första gången. Kan de inte visa filmerna på lite mer humana tider? 🙂

     Förresten, jag är med i Aftonbladets kampanj för svenska hjältar. Denna snutt spelade vi in i våras och det är jag som haltar med kryckan: 

 

 

 

 

Länk:

http://tv.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/samhalle-och-politik/svenska-hjaltar/article51718.ab

Kommentera