Medal of honor Tier 1 edition

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

MEDAL OF HONOR TIER 1 EDITION RECENSION
Jag spelade videospelet Medal of honor Tier 1 edition. I spelet Medal of Honor Tier 1 edition så var jag i Afghanistan och knäppte talibaner. Grafiken var helt ok. Storyn var ok även fast jag inte fattade så mycket mer än att jag var i Afghanistan. Det dåliga i spelet var att det var för enkelt. Och när jag säger att det var för enkelt så menar jag att motståndet från fienden var för klent. Jag vill att kulorna ska vissla över mitt huvud och jag vill verkligen kämpa för att klara av ett spel. Gärna även lite intellektuell utmaning ochså.

Jag gillar utmaningar och jag fick lite för lite av den varan. Att motståndet från fiendesidan är för klent är ett återkommande problem för mig inom videospel. Jag tycker att en hard level ska vara en hard level. Det skulle vara skoj med spel som kräver lite mer intellektuell utmaning. Kanske att man får en karta att följa istället för en massa markörer som visar vart man ska gå. Jag hatar markörerna och om det är möjligt så tar jag bort dem. Jag gillar ochså att ha tid på mig att utföra ett uppdrag. Detta var en kort recension men alltid är det något.

Nu för tiden brukar jag ofta skicka ett mail till speltillverkarna och säga var jag tycker.

Mitt betyg på Medal oh honor Tier 1 edition blir 3 av 5.

 

 

SD PÅ NYHETERNA
SD-politikern Sven-Olof Sällström var med på nyheterna i morse och debatterade med en folkpartist (kommer ej ihåg hans namn).Folkpartisten menade att invandringen skulle gynna Sverige i längden i och med att invandrarna assimileras i samhället. Sven-Olof menade tvärtom. (jag såg inte hela intervjuen).
Folkpartisten tyckte att Sverige skulle vara en fristad för politiska flyktingar. Det var både bu och bä med Sällströms uppträdande. Han avbröt folkpartisten mer än en gång och jag tycker att man ska vänta till den andra har pratat färdigt. Sedan tyckte jag att Sällström hade lite diffusa svar på någon fråga. Det är bättre att säga exakt som man tycker. Sedan pratade han så snabbt att man ibland inte hörde vad han sade.

Tja, inte vet jag. Invandringen är en knepig fråga men jag kan ärligen säga att jag inte kommer att rösta på en politik som erbjuder Sverige som fristad till politiska flyktingar.

 

Kommentera