MAX PAYNE 3 – RECENSION

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

  Då har jag spelat videospelet Max Payne 3 och ska försöka mig på en kort recension (med betoning på kort). Jag spelade Max Payne 1 för många år sedan och det var ett spel jag gillade. Max Payne 2 var ok om än inget speciellt. När det gäller Max Payne 3 så tog Rockstar Games över rodret (Rockstar Games ligger bl.a. bakom spelet GTA – Grand Theft Auto).

                          MAX PAYNE 3 ÄR KLART GODKÄNT

  Rent spontant så är Max Payne 3 helt ok. Man kan säga att man får valuta för pengarna.Handlingen? Tja, säg det. Jag hängde inte med så noga på själva handlingen. Det var någon som blev kidnappad och Max följer efter kidnapparna och spelet går i princip ut på att Max kommer till olika ställen och där ska han ta död på ala bad guys.

MAX PAYNE 3 ÄR ETT LÅNGT SPEL

  Spelet är också väldigt långt. Dvs. det är många scener att ta sig igenom. Faktum är att jag fortfarande inte har kommit igenom hela spelet. Jag körde nämligen fast i slutet även fast jag provade en metod som jag hittade på en walkthrough på Youtube. Jag får väl ge spelet en chans till. En sak som jag dock inte gillade så mycket med spelet var att det var för mycket filmsekvenser mellan själva spelandet. Det var nästan som att se en film stundtals och vissa filmsekvenser var flera minuter långa och man kunde inte klicka sig förbi dem. 

Detta var min recension av Max Payne 3

Betyg: 4 av 5

 

Kommentera