Massakern i Washington och budgetpropositionen 2013

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Pusha

Jag har inte alla detaljer men en person vid namn aaron alexis sköt ihjäl 12 personer. Som scientolog så är det första jag tänker: jag slår vad om att den killen gick på psykiatriska droger. Och mycket riktigt. Aaron har fått ”behandling”. Psykiatriska droger skapar våld, det finns hur mycket bevis som helst för detta. Spana in filmer från CCHR: http://www.cchr.org/videos/psychiatrys-prescription-for-violence.html

Budgetpropositionen. Nu pratar de om den nya budgeten. Jag läste någonstans att de pratade om att sänka avgifterna för A-kassan. Det tycker jag skulle vara en utmärkt ide. Att chockhöja avgiften till A-kassan – som Alliansen gjorde för några år sedan – var en värdelös lösning enligt mig. Jag fattar dock inte varför inte ersättningen till A-kassan inte höjs. Den ersättningen har inte höjts på 11 år. Man brukar väl följa inflationen men det gäller tydligen inte A-kassan. Det suger men det kanske är typiskt för Alliansens jobbpolitik.

Det femte Jobbskatteavdraget tycker jag är bra. Allt som ger mig mer stålar i plånkan stödjer jag:) Som vanligt protesterar de Vänsterpartiet och Miljöpartiet mot skattesänkningarna. Dessa partier verkar vara frenetiska på att vi ska ha höga skatter. Ingenting som jag stödjer. Iofs så läste jag att det femte jobbskatteavdraget var lånade pengar. Om det stämmer så låter det ju inte så bra.

De höjer även brytpunkten på statlig skatt. Tja, det låter väl ok antar jag?

Idag ska jag på arbetsintervju för jobb som hotellrumsstädare.  Jag ska även på en casting för en roll i en långfilm.

 

Kommentera