Mardi – en dag som alla andra

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Mardi = franska för ”tisdag”. Då har jag lärt mig något nytt :). Inget spännande idag – städjobb, blogg och studier. Idag ska jag plugga lite Scientology samt programmering. Jag har börjat nosa på programmeringsspråket PHP. Vi får väl se om jag är tillräckligt ambitiös för att plugga detta språk. WordPress är ju uppbyggt på språket PHP (WordPress = bloggplattformen) så det borde inte skada att lära sig lite grann.

Jag fortsätter att granska Moderaterna och Alliansens försämringar i trygghetssystemen och jag kommer att publicera artiklar efterhand. Ju mer man forskar i ämnet desto mer upptäcker man och det har skett en systematisk försämring av a-kassan sedan 90-talet. Det var faktiskt Socialdemokraterna som började med försämringar i arbetslöshets-försäkringen. Sedan kom Reinfeldt och resten är historia. Kan Alliansen och Moderaterna förlora riksdagsvalet 2018 p.g.a. vad de gjort med a-kassan och Försäkringskassan? Jag hoppas verkligen det.

Ha en bra dag

Kommentera