Måndag, vad händer idag?

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

    

 

 

      Ja vad händer idag? Jag kunde i alla fall sova hyfsat bra i natt, jag har ju haft problem med hostan. Jag ska iväg för att fotografera mig på en castingfirma för en reklamfilm. Det är alltså inget jobb utan en audition; men andra ord är det inte säkert att det blir någe jobb.

     Sedan ska jag iväg och göra några städjobb. Kanske jag hinner plugga lite grann. Det ser ut att vara schysst väder ute – det tackar jag för. Jag började dagen med ett glas varmt vatten med pressad citron i; det ska ju  göra kroppen basisk och det ska ju vara bra säger de. Jag var tvungen att sjukanmäla mig från ett statistjobb med tanke på den hosta och hur jag mått senaste dagarna; annars skulle jag ha varit på inspelning som statist idag. Jag såg mig själv på tv igår på Partaj. Det var en sketch som hette ”Veronica Maggio vandringen”. Tyvärr blev jag besviken på min lilla insats; jag gick omkring och gjorde massa uttryck med ansiktet och det kändes överdrivet ut. Nåja, bättre lycka nästa gång.

 

programledare anna brolin tv 4
Jag  lyckades få ett foto tillsammans med Anna Brolin förra året

 

Jag har sökt om jobb hos MTR som spärrexpeditör för fjärde gången.

Ha en  bra dag/Janne

 

 

butiksdemonstratör elgiganten
Jag som butiksdemonstratör

 

Kommentera