Lördag – jobb och slöa

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

    Lördag. Idag blev det att jobba på Elgiganten med att sälja kaffemaskiner (två stycken sålda samt tre stycken sålda igår på Media Markt Heron City Kungens Kurva Skärholmen). Nu är det dags att bege sig hemåt. Jag känner mig en smula mör så det blir väl att slöa ikväll.

Jag kursar vidare på Studerandehatten och jag är nu inne på föreläsning 7 av 8. Föreläsningarna är de svåraste på den kursen, efter det så är det rutschbana (nästan i alla fall). Det har inte hänt så mycket annars. Inga statistjobb denna vecka. De ringde från ett produktionsbolag i måndags och bad mig spela in en fil där jag skrattade och pratade. Jag gjorde så och skickade in den men tydligen så dög jag inte. Det var för en roll i en reklamfilm.

En sak som jag tycker är lustig är att det händer ofta att vissa tv-kanaler visar bra långfilmer mitt i natten. Just nu har jag en period där jag ofta vaknar mitt i natten och inte kan somna om och då blir det att jag slår på tv:n. Igår natt så visade de en bra film mitt i natten men jag förstår inte logiken att visa den på den tiden? jag har sagt upp mitt bredbandsabonnemang hos Com hem. Jag förstår inte varför det ska ta tre månader att avsluta ett sådant abonnemang.? Ren girighet om du frågar mig.

Kommentera