LÖFVENS BILSKATT (BONUS-MALUS)

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Juni 2017

Om ett år – juli 2018 – är det meningen att Löfven ska sjösätta sin nya bilskatt och det kommer att svida i allas plånböcker, oavsett vilken bil man har.  Systemet kallas bonus-malus och baseras på koldioxidutsläpp. Bonus-malus ingår i det som kallas Agenda 2030, vilket bl.a. är en miljöagenda. Denna bilskatt ingår i Regeringen Löfvens ambitioner att Sverige ska gå i bräschen för att släppa ut minst växthusgaser i världen. Det ska bli intressant att se om gemene man reagerar på bonus-malus eller om allt flyter på som vanligt.

Ännu roligare blir det när man inser att hela den här koldioxidhysterin baseras på fake science. Agenda 2030 och Parisavtalet är en politisk agenda som falskeligen använder miljön och klimatet som ursäkt för att styra våra liv.

Mattias Goldman på Fores och 2030-sekretariatet lär vi få höra mer om; han är en av frontfigurerna för den gröna vansinniga agendan som  Regeringen Löfven nu vill installera i Sverige.  Det är även intressant att inse att Regeringens folkbildning angående Agenda 2030 är lika med noll. Agenda 2030 kommer få betydande konsekvener för gemene man om den installeras full ut. Men att fråga eller informera folket angående en sådan omfattande sak finns som vanligt inte på ”agendan”.

Välkommen till globalismen.

Läs mer på: Teknikens Värld:

Chockhöjd skatt för nästan alla bilar

 

Kommentera