Kunskapskanalen är ren dynga

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

KUNSKAPSKANALEN – REN DYNGA!
Så fick då Kunskapskanalen för sig att snacka strunt om Scientologi. Fast vad kan man förvänta sig av en kanal som gör propaganda för amfetamin? (ADHD och allt det där).  Kunskapskanalen – flytta till Rotterdam.

JAG VAR PUBLIK I PARTAJ
Jag åkte iväg till Hangövägen och var publik i programmet Partaj för en dag. Jag kom dit och jag stötte på några statistkompisar som jag har stött på förut under diverse inspelningar (det är inte helt ovanligt att man stöter på varandra mer än en gång). Det var också en eller två skolklasser där. Efter en del väntan – (man får alltid vänta mycket som statist) så fick vi gå in i studion. De körde även lite Zlatan och ”Jarmo” (he he). Partaj går på kanal 5. Jag tror det är detta är säsong 5 för Partaj. Jag har dock inte fattat varför de driver så mycket med fotbollsmålvakten Andreas Isaksson. Just den biten gillar jag inte eftersom den humorn är taskig.

PERNILLA WAHLGREN ÄR VECKANS GÄST I PARTAJ
Veckans gäst i detta avsnitt i Partaj var Pernilla Wahlgren. (söt tjej) och temat var halloween. Givetvis så var Johan Petersson och Christine Meltzer med i programmet. De körde bland annat en parodi på ”Stalkers” (dvs Hasse Aro). Johan Peterson är onekligen en lustig figur :). Så dagen bestod av att vara inne i studion och att sitte ute i väntrummet. När man är på inspelning så tar de så gott som alltid om vissa scenter – dvs. spelar in samma scen igen (fast egentligen så heter det inte ”scen” utan det heter ”bild”. Tydligen är scen stället man spelar in på och om man byter ställe så byter man ”scen” om jag har fattat det rätt). Så det blev några omtagningar. På eftermiddagen blev det lång väntan eftersom de skulle rigga (göra om ) scenen. Det var lite tröttssamt. Runt halvsextiden så var vi färdiga. Det var skoj att se Pernilla Wahlgren.

ETT MINDRE ARVODE
Jag tror faktiskt att jag kommer med i bild. Det var en scen där de bad mig och några andra ställa oss upp och applådera när Pernilla Wahlgren äntrar scenen och där var jag med. Vi får väl se, de kanske klipper bort, vem vet? I det stora hela så tycker jag att det var en skojig dag.  Man får också ett blygsamt arvode för att man var med i programmet men det är faktiskt inte så många shower som erbjuder ersättning så man ska väl vara glad :).

STATIST NÄSTA VECKA
Vi får väl se hur det går men jag är inbokad till tre produktioner nästa vecka (hur ska jag hinna det?). På tisdag ska jag vara med i ett program som – jag tror  – heter ”Vill du synas i TV” med Renee Nyberg. Jag vet inte så mycket vad det handlar om. På Onsdag så bokade jag upp en biljett till Partaj igen (orkar jag det?) och på torsdag ska jag vara statist i en reklamfilm för postkodlotteriet. En proppfull vecka med andra ord.

 

Ha en bra dag/Janne

 
Washington Post och NSA NSA har onekligen hamnat i hetluften. Nu har de hackat kablarna mellan IT-bolagen.Jag är imponerad att NSA hamnade i förhör hos kongressen. Det visar att opinion har styrka 🙂
http://www.w3schools.com/

 

 

Kommentera