Ett inlägg ang. jobb

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Goddag. Idag hade jag tänkt rösta till kyrkovalet men när jag kom dit så gick det inte. Jag hade gått ut svenska kyrkan. När de  nämnde det så kom jag ihåg det. Så det var bara att gå därifrån.

Har blivit friskare nu men har mått riktigt risigt denna vecka. Jag har haft hela paketet: feber, ont i halsen, förkyld och huvudvärk. Var det influensan? eller kommer den senare? Ja inte vet jag. jag är fortfarande sjuk men bättre.

  Jag söker väldigt mycket jobb och visst, ibland så kommer jag på intervjuer men det är sällan jag får jobb. För några månader sedan provade jag på ett jobb som diskare på ett hotell här i staden. Det var jag och två andra som jobbade den kvällen. Det var ett riktigt högt tempo i princip 9 timmar. Det stod jag ut med men jag stod inte ut med diskchefen. Hur ska jag förklara honom? Om jag gjorde ett fel eller om jag var osäker så fick jag mig en utskällning eller bannor. Hela djävla tiden. Då blir man givetvis ännu mer skraj att göra misstag och man börjar nästan darra. Till slut pallade jag inte längre och jag sa åt honom att han var ett asshole. Han tittade på mig som om jag vore en idiot. Jag skulle aldrig ha kunnat jobba under honom. Jag hade fått känna mig som en slav och det fungerar inte så jag sket i jobbet, kallade honom asshole och kom aldrig tillbaks.

Just nu arbetar jag med lokalvård, jag gör telefonintervjuer och jag jobbar ibland extra hos en kompis som har en håltagningsfirma. Ibland jobbar jag även med butiksdemonstrationer men det har varit väldigt lite med det på senaste tiden. Ibland jobbar jag även som statist, men jobben är ganska få och underbetalda och det är inget man kan leva på. Utöver det så söker jag jobb. Jag studerar ochså matematik 2, fast det studerar jag för mig själv och inte på någon skola. Jag funderar dock på att göra en kurs i matte 2 så att man får betyg i ämnet ochså. Sedan funderar jag på vad jag ska utbilda mig till. Jag vet faktiskt inte. IT är intresant. Isåfall börjar jag lära mig på egen hand och allteftersom så tar jag kurser så jag kan få betyg i skiten ochså.

 

Jag gick nyligen med i A-kassan fast det tar ju ett år innan man är berättigad. Ändå känns det ganska bra att ha gått med. Då har man i alla fall någon slags försäkring att luta sig mot om det skiter sig.

Ikväll ska jag på en casting för en reklamfilm. Jag har föga förhoppningar men jag sticker givetvis dit och gör det jag ska göra, om inte annat för att det är skoj.

Någon som har tips på jobb??

Ha en bra dag/Janne

 

 

 

 

Kommentera