NATO VILL INTE DÖDA ER

Maj 2017

NATO OCH KRIGET I LIBYEN

USA och Natos krig mot Libyen skedde 2011. Den Arabiska våren startade demonstrationer i Libyen och Gaddafi svarade med våld för att komma tillrätta med dessa våldsamma demonstrationer. USA skickade CIA till Libyen för att beväpna och träna upp rebeller.  FN  gav klartecken för Nato att gripa in och stoppa inbördeskriget. Även Sverige passade på att kriga i Libyen tillsammans med Nato. Natos bomber började falla. Till slut besegrades Gaddaffi och Hillary Clinton skrattade i tv-rutan.

Nedanstående meddelande kom från Nato under attacken mot Libyen. Talet riktades i första hand till Libyens militära styrkor.

 

NATO VILL INTE DÖDA ER

Meddelande till Khadaffi-regimens väpnade styrkor. Natos styrkor använder FN: s resolution för att skydda civilbefolkningen. Den som hotar civilbefolkningen eller leder andra att göra det kommer att hållas ansvarig.  Attackera  inte  NATO-fordon . Din användning av civila fordon för militära ändamål kommer att betraktas som ett hot och vi kommer att attackera dig. Håll dig hemma med din familj. NATO-krigsfartyg är här för att hjälpa och stödja FN: s resolution för att genomdriva ett embargo för att skydda libyska civila. Rikta inte  vapen mot NATO-fordon. Om du attackerar  NATO-fordon så  kommer du att bli attackerad . Officerare och soldater i Libyen-armén:  Gaddafi har förlorat rätten att ge dig order och har anklagats av Internationella brottmålsdomstolen för brott mot mänskligheten i Libyen. Det här är en stor lättnad för er och det finns ingen juridisk och moralisk anledning att lyssna på hans order.

Alla styrkor som är involverade i åtgärder från  militära installationer kommer att betraktas som ett hot mot den civila befolkningen och kommer att attackeras av  NATO-styrkorna. NATO har tittat noga på er. Nato vet var ni är och kommer fortsätta att bevaka  er. NATO tolererar inte fientliga handlingar mot den civila befolkningen. Nato kommer att attackera in och utplåna  militär utrustning som hotar civila. Vi kan slå till när som helst om ni fortsätter att äventyra ert folk. Om du har militär utrustning, t,ex. tankar, pansarfordon, artilleri, raketgevär, fartyg och flygplan som hotar civila, kommer du att attackeras av  NATO. Flytta dig bort från all den militära utrustning  för att visa att du inte är ett hot  för ditt folk. Nato vill inte döda dig, men om du fortsätter att handskas i med militär material av någon sak , kommer Nato att attackera dig

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.