Köpte lite hälsokost

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

 

Igår var jag och köpte lite hälsokost. Det blev: Valeriana Forte, B1 (100mg), Johannesört (te), Citronmeliss (te). Dessa ska jag ta innan jag lägger mig samt lite varm mjölk och honung. Det brukar ofta påverka sömnen till det bättre.

2 Comments

  1. Jag har köpt magnesium och det är toppen för en god natt sömn. Den sorten jag köpte sist heter Supermag och ja, jag gjorde misstaget att ta den första gången strax efter middan. Det gjorde att jag höll på att somna där jag satt. Jösses! Men åh vad bra jag sover nu. Helt underbart att vakna efter en hel natts sömn. Sådant jag inte är bortskämd med.

  2. Ja magnesium är bra för sömnen. Jag brukar ibland köpa cal-mag vilket står för calcium-magnesium. Cal-mag är bra men kan vara lite dyr.

Kommentera