Köp en länk av mig för 100 spänn :)

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Jag tjänade min första krona på bloggen häromdagen. En kille köpte en länk från min sida för en hundring :). Först trodde jag han drevmed mig men det stämde trots allt.  Min hemsida är iofs bara en pr 3:a men det kanske är värt något hur som helst.  Det är ju ingen tvekan om att det är viktigt med naturliga inlänkar. Ni vet, många bäckar små…

 

 

Sverige – Lettland 5 -3 os i Sotji

Jag såg matchen mellan Sverige – Lettland igår. Det blev 5- 3 till Sverige. Fast jag undrar vad tre kronor håller på med. Det var verkligen ingen imponerande hockey. Det känns lite tråkigt att klaga på kronorna men det är samtidigt svårt att inte göra det. Tre kronor saknar den glöd som alla andra lag har. Ibland så tänder de till. I andra perioden började de spela mycket bättre.
Kanske är det så att Sverige måste ligga under för att vakna till liv. Det verkar så. Tänk om Sverige kunde vara aggresiva från början till mål? DET skulle vara rolig hockey. Jag önskar dem givetvis lycka till men jag tror att det blir svårt att vinna guld med den attityd som nu finnes. Vad sysslar Per Mårts med? Är han ”taktisk”?

Ha en bra dag/Janne

 

 

Kommentera