KOMMER USA:S PRESIDENTVAL ATT MANIPULERAS?

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

25/9-2016
I november 2016 så är det presidentval i USA.  I och med att Hillarys förflutna har hunnit ikapp henne och i och med att hennes hälsa är bräcklig så är det knappast någon tvekan om att Trump kommer att vinna valet. Nu försöker etablissemanget skaffa sig kontroll över administrationen för röstsystemet i valet och manipulera till Hillarys fördel.

Donald Trump har haft alla odds emot sig. Etablissemanget och main stream media ville ha Hillary Clinton som president. Det ser man även på main stream media här i Sverige där alla artiklar är vinklade för Clinton och mot Trump. När jag själv läser på om Hillarys bakgrund kan jag inte bli annat än nedstämd eftersom den kvinnan representerar allt som jag ogillar.

Enligt InfoWars så vann Trump flera delstater men segern gavs ändå till Ted Cruz.  Det sägs att Bernie Sanders blev petad eftersom etablissemanget ville ha Hillary Clinton som presidentkandidat. Republikanerna själva ville inte ha Donald Trump och sade att de skulle göra vad som helst för att han inte skulle bli deras kandidat. Trump betalade hans kampanj ur egen ficka.

Jag läste någonstans att Obama skulle kunna stoppa valet om USA hamnade i någon slags kris. Obama skulle t.o.m. kunna ordna så att han sitter en tredje period.

I nedanstående video så pratar Alex Jones från Infowars om att presidentvalet kan komma att manipuleras av Homeland Security.

MYGEL OCH MANIPULERING
Stanford University har rapporterat att det har förekommit mygel i   delvalen nyligen i USA i favör för Hillary Clinton. Myglet har bekräftats. Datorerna som används i röstningen kan hackas på fem minuter.  Ibland har media tom rapporterat i förväg att Hillary troligen blivit  vinnare i delvalen. Detta i syfte att påverka de som ännu inte valt. På tv så visas Hillarys hela tal medans de andra presidentkandidaternas tal endast visas några minuter. Väljarundersökningar visar regelbundet fördel till Hillary när det är uppenbart att så inte är fallet.  Media påstår t.o.m. om att Putin styr över Trump. Donald Trump riskerar även att bli mördad. JFK gick emot etablissemanget och han fick smaka på kulan.

Det är också uppenbart att Hillary Clinton har ljugit en hel del om hennes e-post som har skickats på en privat server. Clintons stab försökte även påverka Twitter genom att be dem ta bort hashtags som var kritiska till Hillary Clinton.

DONALD TRUMP
Donald Trump vill få tillbaks jobben till USA. Tidigare administrationer har gjort så att jobben flyttas utomlands till Mexiko  (genom frihandelsavtal). Trump menar att Hillary kommer att fortsätta denna process medans Trump vill jobba på att jobben stannar i USA. Hillary kommer även att höja skatterna.

FBI VILL MANIPULERA PRESIDENTVALET
Lögnfabriken FBI har påstått – utan bevis – att utländska krafter har hackat maskinerna som har med presidentvalet att göra. FBI varnar nu för att systemet med dessa maskiner och röster måste ses över. Som vanligt så skyller amerikanska myndigheter på Ryssland (vilket ingår i deras propaganda för att ge Ryssland dåligt rykte så att modiga USA sedan kan starta krig mot Ryssarna och EU kan införa sanktioner). Den korrupta Obamaregimen har meddelat att de vill vidta  åtgärder för att öka ”säkerheten” kring cyberhot mot presidenvalets datorer. De vill att myndigheten Homeland Seurity ska övervaka valets datorer.

HOMELAND SECURITY
Homeland security är en myndighet i USA vars syfte är att hjälpa den sittande regeringen att utöka den polisstat som USA har blivit. Homeland Security bildades i kölvattnet efter 9/11. Homeland Security säger att de gärna åtar sig ”ansvaret” att administrera valets datorer. HS vill även att priata aktörer ska bistå dem när de övervakar valet.   Homeland Security har t.o.m. påstått att de tror att Putin ska manipulera amerikanska presidentvalet. Kritiker menar att detta ”hack” antagligen är en lögn eller  en False flag attack.

I nedanstående video så  pratar Ron Paul om en eventuell manipulering av det amerikanska presidentvalet

 
Det som  behövs här är en ärlig omröstning utan inblandning från privata aktörer. Jag hoppas vi får se det och jag hoppas verkligen att Donald Trump vinner. Trump må säga korkade saker men tittar man på hans politik så ser man att det är just det som USA behöver. USA behöver inte en till globalist som springer storfinansens ärenden.

 

Kommentera