Kolloidalt silver

Ordet ”kolloidalt” betyder att något är finfördelat i små svävande  partiklar och vars elektriska laddning gör att partiklarna stöter ifrån varandra.. Kolloidalt silver dödar bakterier, svampar och virus . Dosering: själv tar jag 2 tsk till en kopp vatten. Skaka om vattnet och låt vattnet stå 15 minuter. När man dricker det så kan man ha det i munnen en minut innan man sväljer det. Silvret tas upp bättre då.

Här är en bra artikel om kolloidalt silver på sidan vaken.se

EU FÖRBJUDER  KOLLOIDALT SILVER SOM KOSTTILLSKOTT
Storebror EU har slagit till igen och förbjudit att kolloidalt silver får säljas som hälsokost om det inte är godkänt av EU.Vill man ha den godkänd som hälsokost så måste silvret genomgå ett test som kostar flera miljoner  kronor. Det är dock inget som garanterar att man får produkten godkänd även fast det genomgått test hos EFSA (European Food Safe Authority – Europiska livsmedelsverket). Reglerna kring testet är också luddiga. Läkemedelsindustrin lobbar hårt för att få förbud mot allt som har med alternativa metoder att göra.  Läkemedelsbolagen vill nämligen ha monopol på området hälsa (eller ohälsa).Det är dock forfarande tillåtet att sälja KS som vattenrening som nu många hälsokostförsäljare tvingar göra. Men EU håller på att utreda om även det ska vara tillåtet. Någon mer än jag som är less på EU? Kom ihåg att det är EU-val snart. Låt din röst höras.

Kom ihåg att det är läkemedelsindustrin som jobbar hårt på att DU inte ska få äta vilket kosttillskott du vill. Spana gärna in denna vide0:

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.