Kangenvatten – bra för din hälsa

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Pusha

VAD ÄR KANGENVATTEN?
Kangenvatten är basiskt vatten (basisk = det har ett högt ph-värde. Kallas även alkaliskt vatten[samma sak]) medans vanligt kranvatten är neutralt. En kropp med ett lågt pH-värde kallas för en sur kropp och en kropp med ett högt pH-värde är således en basisk eller alkalisk kropp. sjukdomar alstras i sura kroppar men inte i basiska. Basiskt vatten förhindrar således ohälsa.
Kangenvatten har lättare att tränga i i cellerna än vanligt kranvatten och således ger det mer näring och syre till cellerna samt att cellernas avskräde lättare transporteras ut från cellerna. Kangenvatten återfuktar ochså cellerna bättre än vanligt kranvatten.
Cellerna kan vara uttorkade eftersom den sura föda man intar kräver mycket vatten för att forsla bort surhet och gifter från det man stoppat i sig. Surt avfall som lagras i kroppen kan orsaka gikt. Saker som skapar försurning och uttorkning i kroppen kan var t.ex. läsk, energidrycker och kaffe.

JONISERAT VATTEN
Joniserat = överskott av elektroner som kan ges till andra atomer (fria radikaler) och neutralisera dessa. Kangenvatten är joniserat och joniserat vatten tillför kroppen mer syre. syret förstör cancerceller och bakterier och virus som invaderar kroppen. Cancerceller är celler med syrebrist. Kangenvatten avgiftar din kropp. Vi behöver cirka 2.5 liter vatten per dag. Dricker vi för lite så kan det leda till sjukdomar och påskynda åldrandet. kranvatten är oftast oxiderande.   Alkaliskt vatten stärker immunförsvaret.

Alkalist vatten är antioxidant
Det basiska vattnet blir en stark antioxidant. antioxidanter är bra mot sjukdomar, föråldring och mycket mer. Antioxidanter neutraliserar fria radikaler. Fria radikaler står för många av våra sjukdomar som t.ex. cancer och diabetes.

Kangenvatten används på sjukhus i Japan. Kangenvatten i Sverige sprider sig mer och mer. Det vanligaste förfarandet är att man provar kangenvatten av en vän eller bekant en månad eller två för att känna av det. Vill man köpa en egen kangenmaskin så kan den kosta upp till 30 000 kronor men det finns  versioner med ett lägre pris.

Externa sidor
Kangenvatten  Läs mer om Kangenvatten.
Kangenvatten introduktion  Här kan du se en video som förklarar kangenvatten. Den har svensk undertext.
joniserat vatten  En sida om hälsa och även joniserat vatten.

 

Kommentera