JURASSIC WORLD

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Jag var och spanade in Jurassic World häromdagen. Filmen handlade om att de hade öppnat en ny modern anläggning på en ö och de hade genetiskt skapat en ”superdinosaurier” för att locka åskådare till ön + givetvis att det fanns de sedvanliga dinos.

Jag såg filmen på Filmstaden Sergel i centrala Stockholm. Så vad tyckte jag om filmen? Jag måste nog erkänna att jag hade väntat mig mer. Den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Ska jag vara krass så tycker jag att Jurassic World är den sämsta av alla Jurassic-filmer.

Det känns lite tråkigt att säga så men jag tyckte inte riktigt att den levererade som den skulle kunna ha gjort. Handlingen var egentligen ganska tam och det var för lite spänning och action.

Det betyder inte att filmen var helt värdelös, för det var den inte. Men man ska nog inte förvänta sig för mycket om man går och ser den.

På Filmstaden Sergel så visade det sig att ventilationen var kaputt  (det v ar riktigt varmt där inne + att det var fullsatt)  så Filmstaden Sergel var faktiskt riktigt hyggliga och gav alla i publiken en gratis biljett efteråt som plåster på såren 🙂

Kommentera