Jon Jones spöade Rashad Evans

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Pusha

JON JONES SPÖADE RASHAD EVANS I UFC

 

Jag är förvisso ingen kampsportare men jag brukar följa UFC. Igår såg jag när världsmästaren Jon ”bones” Jones försvarade sin titel mot utmanaren och f.d. världsmästaren Rashad Evans. Vilken usel gameplan Rashad hade? Jones har längre räckvidd och det som Rashad borde ha gjort var att gå i närkamp med mästaren för att ha en någorlunda chans, men icke.
I fem ronder dominerade Jones och Rashad körde defensivt och på Jones Planhalva.Inte bra.
Rashad skapade några få farliga tillfällen men i stort så dominerade Jones och han hade riktigt snygga armbågar som träffade Rashad.
Nåja, bättre lycka nästa gång.

ALEXANDER ”THE MAULER” GUSTAFSSON MÖTER JON JONES I SEPTEMBER
Jepp, svensken Alexander Gustafsson möter världsmästaren Jon Jones i en titelfight den 21 september. Detta är riktigt stort. Jag har ingen aning om Alexander kan klå Jones men uppenbarligen så är Alexander en bra fighter eftersom han har spöat Mauricio Rua och Thiago Silva och dessa är ju inga duvungar direkt. Hans record är 15 – 1 vilket givetvis är väldigt imponerande.

Hade jag mött Jon Jones så hade jag inte gjort som Rashad Evans, dvs. hållt mig på avstånd. Det funkade inte för fem öre. Vad Alexander ska göra för att vinna fighten mot Jones vet jag inte, men det är ganska uppenbart att han måste komma nära honom för att få en chans. Sedan plocka ner honom eller bara mata på (vad jag har förstått så är Alexander en bra boxare). Han bör dock akta sig noga för Jones strypningar, de verkar inte vara att leka med.
lycka till Alexander 🙂

Jon Jones Rashad Evans .

Kommentera