Jobbar på mitt CV

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

ATT SKRIVA ETT CV
Idag har jag suttit och jobbat på mitt CV. Jag blev ganska paff på hur oproffsigt mitt gamla CV var. Det är alltid likadant varje gång jag reviderar mitt CV – jag  blir alltid lite besviken på föregående version 🙂  Att ha ett proffsigt CV och att skriva ett proffsigt personligt brev är givetvis A och O när det gäller att hitta jobb. Nu ser det faktiskt mycket bättre ut.  Jag läser på på webben på alla förslag som finns om att skriva proffsigt  CV och sedan snickrar jag ihop ett.

SLAPPAT LITE
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Det är första dagen på ett tag som jag har lite mindre jobb att göra så jag har slappat en smula. Jag ska göra några städjobb om någon timme.

STATIST I SOLSIDAN
Skoj. Igår ringde de och frågade om jag villa vara statist i tv-programmet Solsidan : ) Jag ska dit imorrn och jag tror det blir en halvdag om jag inte minns fel. Det har varit ganska dåligt med statistjobb denna höst så det är skoj att det trillar in något.  Jag ser faktiskt inte så ofta på programmet Solsidan men det lilla jag har sett så verkar det ok, om även lite töntig humor ibland. Skulle vara skoj att vara skådespelare i Solsidan. Några namn på skådespelare i Solsidan är: Felix Herngren, Mia Skäringer och Johan rheborg.

STATIST I COOP-REKLAM
Yes, på onsdag ska jag vara statist i en reklamfilm för Coop. De där som man ser på TV. Som statist syns man nästan aldrig i slutresultatet men det är ändå skoj att vara med 🙂 Jag provspelade även för en huvudroll i en Coop-reklam men tyvärr bidde det inget denna gång. Men det skulle ju vara ok om man kunde vara skådespelare någon gång i en Coop-reklamfilm. Inspelningen sker i Handen, Haninge.

Åsså till sist en rolig bild:

 

 

 

 

Kommentera