Jobbade som trafikvärd i matchen Sverige – Tyskland.

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Igår jobbade jag som trafivärd på Friends Arena i matchen Sverige – Tyskland. Jag fick äntligen napp på de jobb jag har sökt på ett företag. Jag kom till Friends arena och allting var nytt för mig. Jag gick backstage och hittade till slut de andra i teamet. Jag hittade mig lite kläder. Sedan blev vi briefade. Jag stod mestadels vid handikappingången och svarade på folks frågor var någonstans de skulle gå in i arenan, dvs. vilken port/gate. Att jobba som trafi

trafivärd-friends_arena-sverige_tyskland-2013
Jag var trafikvärd/security i matchen mellan Sverige – Tyskland på Friends Arena.

 Det var faktiskt ett skoj jobb och jag ska söka mer av denna sort. Sverige – Tyskland 15 oktober 2013 blev 5-3 till tyskarna. Jag hade en dötid  ett tag och då gick jag in och kollade på matchen. Jag tyckte att tyskarna hade bollen det mesta av tiden. Samtidigt blev jag lite häpen att Sverige kunde förlora när de ledde med två noll. Bättre lycka nästa gång :). I helhet var det skoj att jobba som trafikvärd på Friends arena i matchen mellan Sverige och Tyskland. 

JOBB SOM PUBLIKVÄRD
Att jobba som publikvärd verkar vara ungefär samma sak som att jobba som trafikvärd. Jag ska söka lite jobb som publikvärd.

 

 En reklamfilm som jag var med i:

Ångestsymtom

Kommentera