Jobbade på ett bygge

JAG JOBBADE PÅ ETT BYGGE
Jag jobbade på ett bygge i onsdags och torsdags. En polare till mig har en firma som sysslar med håltagning (i betong). Det jag gjorde var dock att städa upp efter de som hade bilat och fräst. Bygget ligger i Tullinge och det ska bli bostadsrätter. Jag tror det ska heta brf tullingedal.  Helt otroligt vad trött man blir av detta jobb. Jag är oftast helt slut i kroppen efteråt.  Har du sömnproblem? Bli håltagare, du kommer att stupa i säng varje kväll.

LYOTO MACHIDA VS PHIL DAVIS PÅ UFC 163
Igår var jag vaken flera timmar på natten och passade på att se UFC på kanal 4 (sport eller plus, jag kommer ej ihåg). Det var en klar dominans från Machida’s sida men ändå gick segern till Phil Davis? Man blev en smula besviken. Hela arenan busvisslade åt resultatet och jag håller med dem. Ofta är domarna i UFC bra men ikväll blev det ett bottennapp. Segern borde ha gått till Lyoto Machida – helt klart.  Phil Davis har bl.a. spöat Alexander Gustafsson så han är ingen duvunge fast Machidas  utomordentliga takedown defense räddade honom från att bli nedtagen av Davis.

TELEFONINTVERVJUER IDAG
Idag blir det att jobba som telefonintervjuare. Inte världens roligast jobb direkt men ändå… I princip så sitter man timme efter timme och kör samma manuskript. Man börjar kunna det med andra ord. Det är bara undersökningar, ingen försäljning.

Ha de gött 🙂

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.