JOBB PÅ MALL OF SCANDINAVIA

159 total views, 1 views today

16/11- 2015
Igår måndag jobbade jag på Mall of Scandinavia. Mall of Scandinavia är ett stort köpcentrum. Det var hyfsat mycket folk som vad där. Det finns väldigt mycket klädbutiker på köpcentret. Ett tips: om du använder garaget som parkering: memorera hur du kom in till köpcentret så att du vet hur du ska gå när du går hem. Idag var det nämligen många som frågade mig hur man kommer till parkeringen och jag hade faktiskt inte den blekaste 🙂

Jag åt lunch på restaurang Indian Garden – brasseri och bar. Jag beställde en Chicken Tikka Masala. Jag hann knappt sätta mig så kom de med maten. Det enda som var tråkigt var att portionen var för liten. Jag  gick därifrån halvmätt och det är ingenting som jag gillar. Pris 119 kr för en halv portion. 

Kommer Mall of Scandinavia att bli en framgång? Ja inte vet jag. Det var i alla fall mycket folk där igår och jag måste nog erkänna att jag gillar stället.

Foto
Foto: Arild Vågen

 

Share

2 Comments

 1. Hej jag har letat efter jobb jätte länge nu och skulle vilja gärna jobba som parkeringsvakt i mall of Scandinavia och undrar hur du fick jobbet och om du har någon kontakt som jag skulle kunna ringa och prata med. Jag är 17 år gammal.
  Tack i förhand.

 2. hej ,

  när det gäller parkeringsvakt så får du nog söka på de jobb som
  utannonseras. vill du bli väktare så måste du fylla 18 först. jag vet
  att det är stort behov av väktare nu. annars kan du söka jobb som
  publikvärd på SES – svensk evenemangssäkerhet. de jobbar som
  publikvärdar på mall of Scandinavia.

Kommentera