Jimmy Åkessons diskriminerande tal i Almedalen

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Jag såg på svt och Jimmie Åkessons tal i Almedalen och jag trodde att jag skulle spy. Jimmie Åkesson höll ett starkt anti-islamistiskt tal där han i princip lovade att göra allt för att jaga och plåga muslimer. Jag kommer inte ihåg allt han sade men vill du höra ett tal som är ren rasism/diskriminering/nazism så tycket jag att du ska lyssna på Jimmie Åkessons tal i Almedalen på svt play. Jag mådde  dåligt av att lyssna på honom. Den mannen vill jag inte ha som statsminister.

Samtidigt har jag ett dilemma. Jag tycker nämligen saker såsom invandring, tiggeri och EU är viktiga saker och dessa tre saker känns nästan som SD:s områden. Vad gäller invandringen så är det ju i princip bara SD som vill göra något konkret. När det gäller tiggeriet så går saker faktiskt år rätt håll och det känns som om det inte är SD:s område lika mycket längre. När det gäller EU så är det väl bara SD och V som är kritiska och jag vill gärna att Sverige avlägsnar sig från EU.

 Jag har ingen lust att rösta på Sverigedemokraterna.

EBBA BUSCH THOR VILL KRIMINALISERA IS-KRIGARE
En sak som dock var intressant var KD-ledarens tal häromdagen. Ebba Busch Thor vill nämligen kriminialisera IS-krigare och hon spar inte på krutet. Hon vill att de svenskar som åker och krigar för IS ska dömas för landsförräderi och de ska kunna få livstids fängelse. Man ska även kunna beslagta pass och neka sådana personer inträde i Sverige.

Kanske Ebba Busch Thor borde börja samarbeta med Mona Sahlin (he he).

 

Kommentera