JIMMY ÅKESSON GRATULERAR TILL BREXIT

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

26/6 – 2016
Jimmie Åkesson gratulerar engelsmännen till brexit.

Det är naturligtvis en stor seger för frihet och demokrati.  Han fortsätter:

– Under en lång tid har vi fått se en utveckling där allt mer makt har flyttats från medborgarna i de enskilda medlemsländerna, till en allt större byråkrati i Bryssel. Denna långsiktiga utveckling är nu bruten och förhoppningsvis visar detta vägen för fler länder.

 

Intervju med Jimmie Åkesson i nyheterna:

 

JANNES KOMMENTAR
 Globaliseringsrörelsen har fått sig rejält med stryk. Det är globaliseringen som främjar ett storebrorssamhälle, det är globaliseringen som stödjer destruktiva grupper som Nato, det är globaliseringen som står för öppna gränser, fri invandring, en världsregering (Europas Förenta Stater eller kanske FN). Majoriteten av våra blåögda politiker lovordar globalismen och pratar inte så mycket om annat. Den nuvarande regeringen med en f.d. svetsare vid rodret har helt enkelt tagit över stafettpinnen efter Sverigeförstöraren Fredrik Reinfeldt. Dessa två har olika politik men det som de har gemensamt är globalismen.
VILKA ÄR BAKOM GLOBALISMEN?
Så vilka är bakom globalismen? Ska man hårddra det så skulle jag säga Bilderbergsgruppen och liknande grupper. Och kanske framför allt så är det bankirer och banker som står bakom den nya världsordningen. Det är därför bankerna alltid räddas i krisdrabbade EU-länder (kriser som New World order själva skapar för att plundra länder). Det är planetens elit som vill skapa ett samhälle av mästare och tjänare.  Och om du inte är polare med George Soros så tillhör du tjänarna 🙂


Kortfattat så kan man säga att de vill skapa ett storebrorssamhälle, och ett sätt att göra det är via EU. Planen för EU var givetvis ett Europas Förenta Stater. Det är därför vi ser mindre och mindre demokrati i Sverige och mer och mer en toppstyrd regering som kör över medborgarna. Svetsaren och hans massinvandring är ett bra exempel på den demokratur som nu råder i Sverige. Stridsivraren Peter Hultqvist som inte lät svenska folket rösta om värdlandsavtalet är ett annat exempel på urholkandet av demokratin i Sverige.  Ju mer Sverige snärjer in sig i EU, Nato och liknande konstellationer, desto mindre frihet för oss medborgare.

LÄNGE LEVE BREXIT 🙂

Referenser

Dagens Industri: Jimmie Åkesson lovordar brexit

http://bloggar.eposten.se/risman/2016/06/24/ur-askan-av-brexit-kan-vi-bygga-ett-nytt-europa/

Kommentera