JÄTTEBÄSTISAR MED JOHAN RHEBORG OCH MARTIN SCHYFFERT

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

ÄR JAG KÖRD SOM STATIST?
Är mina dagar som statist över:) Idag skulle jag vara statist i ”jättebästisar” med Henrik Schyffert och Johan rheborg. Jag kom dit och när jag pratade med statistansvarig och när jag skulle skriva på papprena så frågade jag: ”Exakt vad ska jag göra?” Statistansvarigberättade för mig vad jag skulle göra och det visade sig att det inte var en statistroll, utan jag skulle aktivt bidra till själva huvudhandlingen. Jag skulle interagera med en känd skådis.  Då sade jag: ”men det är ju en skådespelarroll?. Isåfall vill jag ha mer betalt”. Då gick statistansvarig och pratade med en kvinna och när hon kom tillbaks sade hon: ”Vi tycker att det här är en statistroll, men vill du inte vara med så kan du givetvis gå”. Så jag tackade för mig och gick därifrån. Är man statist så är man i bakgrunden och i detta fall så skulle ju jag vara med i själva huvudhandlingen och för mig är detta en skådespelarroll – om än en liten sådan. Vad tror ni`Är jag bränd som statist 🙂

 

Vad är ångest

Kommentera