Jag vill köpa en loftsäng

Expressen skvallertidning
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

    Jag måste köpa en loftsäng! Lyan är så liten och jag orkar inte bädda min bäddsoffa varje dag :). idag blir det den sedvanliga cirkusen: städjobb och sedan studier. Jag skall dock studera hemma idag, är lite för slö för att åka ända till Kungens Kurva för att studera. Jag måste lära mig spara pengar; jag är en smula dålig på just detta. Det jag sparar till är: loftsäng; smart-tv samt en bil. Hur lång tid kommer det ta innan jag har sparat ihop till detta? Att jobba ihop pengar till en bil tar nog en evighet 🙂

SÄLJA KAFFEMASKINER I HELGEN

    I helgen blir det sedvanlig kaffemaskingsförsäljning på Elgiganten. Jag är dock inte anställd på Elgiganten utan på ett eventföretag. Jag hoppas att försäljningen ska gå lite bättre f.o.m. nu eftersom det är lönehelg samt att julen stundar. Jag har nyligen skaffat mig Spotify presentkort. Det är ett kort som jag kopplar till mit Spotifykonto och det innebär att jag kan tanka på Spotify när jag vill använda tjänsten istället för att vara konstant uppkopplad med mitt bankkonto. Jag tycker Spotify är bra men att ha en ständig prenumeration där de regelbundet drar 99 kr i månaden kändes inte så lockande.

 

Kommentera