Jag vill flytta utomlands

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Här vill jag bo.

 

Jag skulle faktiskt vilja flytta utomlands men jag tror jag är för feg/mesig för att komma till skott. Men skulle jag flytta så måste jag ju flytta till ett varmare klimat annars så är jag ju bombad. Los Angeles kanske? Men det är ett stort steg att bestämma sig för att flytta utomlands men jag skulle antagligen inte ångra det.

HUR FIXA JOBB UTOMLANDS
Den första tanken som slår mig är hur jag ska fixa jobb? Och hur är jobbkulturen i det landet? Vad händer om jag blir arbetslös? Kommer jag att bli en tiggare på L.A’s gator ifall jag blir arbetslös? he he. Iofs så har jag några bekanta i landet over there men jag är ändå tveksam. Tänk om the us of a tror att jag är medlem i Al quaida? ha ha. LONG LIVE BIN LADEN! (Nu lär jag ha de snokande NSA efter mig resten av mitt liv).

Kommentera