Jag var på reklaminspelning för möbelföretag

reklamfilm skådespelare
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Jag var på filminspelning som statist/skådespelare häromdagen. Det var en reklamfilm för ett välkänt möbelföretag och det var för den norska marknaden. Det blev tidig morgon och gå upp klockan 05.00. Samling 06.00 vid Tekniska Högskolan där en minivan väntade för vidare transport till en gård i Norrtälje.

 

reklamfilm skådespelare
Huset där vi spelade in reklamfilmen.(House on the Haunted hill 🙂

 

Vi kom fram till gården runt 07.00 och där var ett tält uppstoppat som vi statister/skådisar fick ha som väntrum. Inne i tältet brann en gasolvärmare (eller vad de nu heter). Sedan blev det en intensiv dag; fast den var intensiv för filmcrew i första hand. Vi statister/skådisar blev drabbade på så sätt att det tog ända till klockan 22.00 innan vi var färdiga. Som vanligt blev det stundtals mycket väntan.

 

reklamfilm skådespelare
I detta tält fick vi statister vara mellan tagningarna.

 

I det stora hela så flöt det dock på bra och jag kan erkänna att jag inte hade några problem att somna när jag stöp i säng när jag kom hem 🙂 Nu har jag inga inspelningar inplanerade men de brukar ju ringa nästan varje vecka så det dyker väl upp något.

 

skådespelare
Jag i väntan mellan tagningarna.

 

 

 

 

 

 

 

percy
En frusen statist.

     Uppdatering 10/10. Vi fick en retroaktiv höjd lön för uppdraget eftersom informationen från castingbolaget varit dåligt. Inget hade sagts om att det skulle bli så lång dag och inget hade sagt om att man borde ha tagit med extra kläder. Bra gjort av castingbolaget att kompensera oss 🙂

Kommentera