Jag stödjer inte legaliseringen av marijuana

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Senast i raden att legalisera marijuana är delstaten Washington.Före det så var det delstaten Colorado. Det var bara en politiker i Washington som röstade nej till legalisering. Hon heter Yvette Alexander. Nu kommer drogen att bli mer utbredd och man kan fråga sig om någon överhuvudtaget vinner på det?Flummaren blir dummare, staten tjänar smutsiga pengar och drog-försäljaren gör nog alla en otjänst. Tydligen ska det visst vara lagligt i Portugal och Tyskland också om jag inte minns fel.

Visst, droger kan vara skoj – det är ju därför de flesta tar dem men droger har en mörk baksida. Cannabis är givetvis en inkörsport till tyngre droger. Fast i dessa tider när det ges amfetamin-preparat till ungar så kanske man inte borde vara så häpen trots allt. Psykiatrin med sina fejkade diagnoser har satt generationer på droger.

Drogfritt.nu är en organisation som arbetar mot droger.Narconon Eslöv är antagligen det enda drog-rehabiliteringscentret där man inte använder ersättningsdroger. Givetvis så är det psykiatriker som är ”auktoriteter” inom drogrehabilitering men det ändå som en psykiater gör är att ge missbrukaren legala droger. Jag antar att psykiatern får provision från läkemedelsbolagen för sitt eminenta jobb.

PK-media brukar ju inte vara nådiga i sin granskning av Narconon men här är i alla fall en positiv berättelse.Ska vi ha en legalisering av cannabis/marijuana i Sverige? Om vi vill ha ett fördummat samhälle så är svaret ja, annars så borde vi skippa sådana tankar.

Andra inlägg om legalisering av cannabis

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/lagliga-marijuanabutiker-i-colorado_8862284.svd
http://www.svd.se/naringsliv/colorado-oppnar-for-marijuanaturism_8867244.svd
http://www.dagen.se/nyheter/marijuana-allt-vanligare-i-usa/

 

 

YA MAN RASTAFARI 🙂

 

1 Comment

  1. Legaliseringsvågen sveper över världen och i många länder lyckas ”legaliserings-lobbyn” få med sig både regeringar och myndigheter i detta elände. Vem som bekostar och sponsar legaliseringskampanjerna kan man ju ha sina misstankar om och de som lutar åt att det är Big Pharma som är i farten gissar nog inte helt fel.
    Som tur är finns det fortfarande regeringar, myndigheter och enskilda politiker i världen som ser igenom det häroch både vågar och törs säga nej till legaliseringsmaffian.
    Tack och lov för det. Annars får vi en förskräcklig värld. Och det vill vi inte ha. Det räcker så väl med alla problem som redan finns att hantera och vi behöver inte ett till.
    Så, NEJ, till legalisering!

Kommentera