Jag skaffade mig spotify

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

JAG SKAFFADE MIG SPOTIFY

Idag skaffade jag mig till slut spotify. Jag vet ej varför det har tagit så länge. Måste nog erkänna att det känns bra med tillgång till så mycket musik. I’m hooked, skulle man nog kunna säga. Nu gäller det bara att kolla vilkem mobilabonnemang jag ska ha. Just nu kör jag med Comciq kontantkort fast pris. Senaste veckan hade jag fast pris 45 kronor. Men man får bara 0.2 GB att surfa för så tog ju slut helt abrupt i musiklyssnandet. Jag ska testa Comviq fast pris 245 kr och se hur mycket jag kan lyssna på musik för den summan. Man får 3 GB surf.

 

JOBB IDAG

Idag var det en ganska trög dag när jag gjorde telefonintervjuer. Men man måste ju ha en dålig dag också. Imrogon blir det jobb hele dagen.Söker jobb gör jag också men det går trögt. En vacker dag borde det väl dyka upp ett schysst jobb.

OBAMA AFGHANISTAN

Ja är han en killer han Barack Obama. Tydligen har han dödspatruller i Afghanistan som likviderar på hans kommando. Det är ju inte lite skrämmande om det är sant. Kanske Barack Obama borde byta slogan till: A new hope for killing!

 

 

Länkar:

USA president and Afghanistan

Barack Obama listor

Vad är ångest

Kommentera