Jag såg filmen ”Godzilla”

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

 

Jag var på bio och såg filmen ”Godzilla”. Jag googlade på ämnet och  filmen hade fått mycket kritik och jag läste även att många tyckte att Godzilla  var FET 🙂. så jag gick till bion med låga förväntningar. Det var nog  bra att jag gick till bion med låga förväntningar eftersom jag faktiskt  gillade filmen :). Filmen Godzilla var faktiskt helt ok. Man måste självklart ha barnasinnet kvar om man ska gilla sådana här filmer – man måste gilla MONSTERS  he he. Jag är som vanligt för slö för att skriva en fullgod recension så recensioner om Godzilla- filmen får ni läsa någon annanstans. 

GODZILLA 2014 VERSUS GODZILLA 1998 
Det kom ju en Godzilla film 1998 som gjordes av Roland Emmerich och den tyckte jag också var bra. Vilken var bästa av dessa två? Jag vet faktiskt inte. Jag tror dock att denna Godzillafilmen från 2014 är lite mer likt originalet. Det är lite mer av en disaster-movie. Katastroffilm. Vilket jag tycker de gjorde helt rätt i.

BU OCH BÄ MED FILMEN GODZILLA  
Men som vanligt så finns det ju allid bu och bä när man går och ser en film. Det som jag inte gillade var att Godzilla mer eller minde hade en biroll i denna film. Ja det stämmer. Han var inte på duken så mycket utan först i slutet.  Det var även för mycket fokus på människorna istället för på Godzilla. Var Godzilla fet? Ja, helt klart. Han var för fet. Jag hoppas de bantar honom till uppföljaren som är planerad. Jag själv är svag för mastodonscener och jag måster erkänna att det var några maffiga mastodonscener i denna film.  Jag antar att det var bäst i slutet när det var full fight. En annan sak som var rolig var att de var andra aliens inblandade – inte bara herr Godzilla.

SKÅDESPELARE I FILMEN GODZILLA
De flesta skådespelare i Godzilla var okända för mig men jag kände igen några. Några namn är: Bryan Cranston, Elisabeth Olsen, Aaron Taylor Johnson och Ken Watanabe. Regissör hette Gareth Edwards. Filmen var gjord av Warner Brothers och Legendary Pictures.

Betyg: jag ger Gojira 4 av 5.

 

Sajter om filmen Godzilla (2014):

http://www.sf.se/filmer/Godzilla/
http://www.imdb.com/title/tt0831387/
http://www.godzilla-movies.com/
http://www.discshop.se/filmguiden/blogg/godzilla_2014_skadad_och_wow/B1698

 

http://www.bokus.com/bok/9788776889234/dianetik-hur-tanken-paverkar-kroppen-ljudbok/

 

Kommentera