Jag lär mig spela ”Simple man” av Lynyrd skynard på elgitarren

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Nu håller jag på att lära mig spela låten ”Simple man” som är gjord av Lynyrd Skynard.  Det som är svårt är arpeggiot. Jag försökte lära mig det utan att kolla på min höger hand men det är nog för svårt för att klara av det. Det går lättare när man kollar var man ska placera högerhanden under arpeggiot. Det mesta av låten har jag lärt mig från songsterr . På denna site har de oftast bra versioner av låtarna. En annan bra kille är  Nicolas Romann. Han brukar ha bra videos. När jag är färdig med låten så ska jag dokumentera allt som jag har lärt mig om låten. Jag spelar in den långsamt på en mp3-fil och jag antecknar i ett dokument all väsentlig info. Jag gillar låten Simple man av Lynyrd Skynard. 

 

Ha en bra dag/Janne

Kommentera