Jag jobbar som butiksdemonstratör idag

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Jag brukar jobba extra som butiksdemonstratör. Jag började jobba som butiksdemonstratör sommaren 2013. Då tog jag ochså certfifikat i lisvmedelshygien. Som butiksdemonstratör så bjuder man på smakprover ute i butiker. Jag jobbar mest i livsmedelsbutiker men har även jobbat på Elgiganten.  Jag har demat (bjudit på) sill, lax, pizza och kaffe (i syfte att sälja kaffemaskiner). Olika namn för denna bransch är: eventjobb, eventmarketing, retailmarketing, action marketing för att nämna några namn.  Eventpersonal är ett annat namn för butiksdemonstratör.  Här är lite foton på mig in action.

 

 

action-marketing-

eventpersonal stockholm
eventpersonal stockholm
butiksdemonstratör  elgiganten
butiksdemonstratör elgiganten

Kommentera