Jag jobbade på Sweden International Horse show

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

    Igår blev en lång arbetsdag. På dagen jobbade jag på Elgiganten med att kränga kaffemaskiner (jag sålde tre stycken – person bästa ) och på kvällen gled jag vidare till Friends Arena och jobbade som publikvärd på Sweden International Horse Show. Jag blev imponerad av organisationen av det hela. Jag tycker det såg proffsigt ut och saker och ting verkade flyta på bra. Det var en klar dominans av det kvinnor/tjejer vad gäller klientel på Friends Arena; fast det är ju inte så konstigt.

 

sweden international horse show friends arena
En glad häst på Sweden international horse show

JAG STOD VAKT VID LÄKTAREN

   Själv gick jag stå vakt vid en ingång som gick ned till en av läktarna och kolla biljetter. Som vanligt stod jag som ett frågetecken när publiken kom med frågor men efter ett tag så hade jag lärt mig det jag behövde veta för att svara på frågorna. Friends Arena är en väldigt stor arena och det är svårt att memorea var trappor, hissar och andra ställen finns så jag har faktiskt börjat skriva en lathund till mig själv där jag noterar just sådana saker. Den hjälper lite grann och igår lärde jag mig ytterligare saker som jag antecknade.

 

publikvärd
publikvärd

Kommentera