Jag hittade en billig jacka på myrorna igår

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

JAG HITTADE EN BILLIG JACKA PÅ MYRORNA IGÅR
Jag var in på second hand butiken myrorna på Tomtebogatan 5 i Vasastan, el Stockholmo. Jag spanade efter en jacka. Jag har typ två jackor nu, den ena är för varm och den andra är för kall. Jag sökte ett mellanting. Jag hade flax och hittade en. Och det bästa av allt var att den bara kostade 135 bagis. Problemet var bara att det stod ”volvo” på den (ett litet märke) fast det kan jag tejpa över. Jag gillar myrorna och second hand butiker.

SVERIGE FRISTAD FÖR UGANDA-HOMOSEXUELLA
Alexander Bard och några andra piratpartister tycker att svenska regeringen ska lätta på plånboken och låta de homosexuella från Uganda få en fristad i Sverige. Nej tack säger jag. Spendera våra skattepengar på Sverige istället. Däremot kan Sverige dra in sitt bistånd på 250 miljoner kronor till Uganda.

NEJ TILL HÖJD SKATT FÖR ESSINGELEDEN
Våran skatteälskande regering har föreslagit kraftiga skattehöjningar på Essingeleden. Jimmie Åkesson säger nej och jag håller med honom. Jag tycker det är dumt att bli så skattekåt som den svenska regeringen är. Skattetrycket i detta land är tillräckligt högt.

Tydligen vill EU begränsa strejkrätten i Sverige. Är det bara jag osm tycker att EU har blivit knepo? Dags att lämna EU

Kommentera