Jag har slutat med socker till kaffet

29 total views, 1 views today

Jag har slutat med socker till kaffet 
Vill du läsa om nyttig och onyttig i maten (tillsatser o dyl.) så kan du spana in Kureras hemsida.  Jag försöker att skippa att äta/dricka läsk, godis junkfood osv. Jag har blivit bättre på sista tiden. Jag har också lagt av med socker till kaffet. Jag kan erkänna att kaffet inte smakar lika gott utan socker men jag fortsätter ändå att skippa sockret. Förut drack jag enkelt fem koppar kaffe per dag. Fem koppar x två sockerbitar per dag = tio sockerbitar. Det var alldeles för mycket. Jag håller på att konvertera till te. Jag gillar örtte och dricker det dagligen. Fast vi får se hur länge jag kan göra det eftersom EU har förbjudit örter!. Påminn mig om att rösta nej till EU. Hoppas det går fortsatt bra att inte ha socker till kaffet. 

Share

Kommentera