Jag har nytt WordPress tema

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Nu har jag skaffat mig ett nytt wordpress tema. Det var inget fel på det gamla (Hueman) men jag tror detta tema passar mig bättre. Temat heter ”Responsive” och är givetvis ochså ett responsivt tema. som vanligt är det en hel del arbete att göra när man byter tema men det går åt rätt håll. När det gäller fotogalleri så ska jag nog prova pluginet ”NextGen”. Då kanske jag slipper strul när jag byter tema nästa gång?

Jag gillar designen på detta tema eftersom designen är väldigt enkel. Sedan är jag ganska slö på att sitta och leta efter teman. Som tur är finns det också många tutorials om detta tema t.ex. Tyler Moore  så det blir väl att gå igenom några tutorials. 

VAD HÄNDER IDAG
Först ska jag söka lite jobb. Sedan ska jag åka och städa. Sedan sticker jag till orgen (Scientologikyrkan) och fortsätter det jag håller på med där. Vädret ser ut att bli bra och det tackar vi för. Om några dagar så ska jag vara med i en Kulturama-produktion. Dvs. jag har fått en liten skådespelarroll. (jag ska spela fyllo he he). Vi ska filma några dagar och jag hoppas att det blir skoj. 

Ha en bra dag/Janne

 

 

 

Kommentera